Brancheorganisaties
_

De kwaliteit van ons vak en van onze dienstverlening vinden wij enorm belangrijk. Henk Janssen is STIVU gediplomeerd uitvaartverzorger, een garantie voor kennis en kunde op het gebied van uitvaartverzorging. Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen volgen wij regelmatig bijscholingen en zijn wij aangesloten bij verschillende brancheorganisaties. Op die manier houden wij onze vakkennis op peil zodat wij u de beste zorg kunnen bieden.

Uitvaart Coöperatie
Al sinds 2007 is Janssen Uitvaartverzorging lid van de Uitvaart Coöperatie, een landelijk netwerk van lokale uitvaartverzorgers met hart voor mensen die staan voor een persoonlijke aanpak en maximale keuzevrijheid. Deskundigheid, ervaring, kwaliteit, transparantie en persoonlijke aandacht zijn de pijlers waarop de Uitvaart Coöperatie hun aangesloten uitvaartondernemers heeft geselecteerd. Daarom zijn we trots dat wij als enige uitvaartondernemer in de regio Peel en Maas gevraagd zijn lid te worden.

Alle aangesloten uitvaartondernemers onderschrijven de vijf kernwaarden:

  • Persoonlijke aandacht voor nabestaanden
  • Persoonlijke invulling van de uitvaart
  • Ruim beschikbare tijd
  • Een transparante werkwijze
  • Lokale betrokkenheid

FIAT-IFTA
Janssen Uitvaartverzorging is associate member van de wereldorganisatie van uitvaartverzorgers FIAT-IFTA.

Vesalius
Henk Janssen is lid van Vesalius, de beroepsvereniging van obductieassistenten, overledenenverzorgers en thanatopracteurs.

ONTZORGEN IN MOEILIJKE TIJDEN
-

Ieder mens wordt vroeg of laat geconfronteerd met het overlijden van een dierbare. Voor de meeste mensen is dit een intense en verdrietige ervaring. U wilt dan ook dat de uitvaart zal plaatsvinden op een passende wijze, geheel volgens de wens van de overledene en uzelf: van traditioneel klassiek en stijlvol tot modern en eigentijds.

Waarmee kan ik u helpen?

UW VERTROUWDE UITVAARTVERZORGER VOOR PEEL EN MAAS

NEEM CONTACT OP