Persoonlijk afscheid
_

Zoals ieder mens een uniek leven leidt, zo mag ook het afscheid uniek zijn. Dankzij onze uitgebreide kennis en meer dan 25 ervaring kunt u bij Janssen Uitvaartverzorging rekenen op een professioneel advies bij uw zoektocht naar een passende invulling van de uitvaart, ongeacht uw geloof of levensvisie. Ingegeven door onze wortels in Peel en Maas begeleiden we u naar een persoonlijk afscheid, afgestemd op uw eigen wensen. Zo zorgen we samen met u voor een mooi en waardig afscheid, waarop u met een goed gevoel kunt terugkijken. Zodat u verder kunt.

Want wanneer een dierbare overlijdt, staat u voor flink wat beslissingen. En dat is niet altijd even makkelijk. Want natuurlijk wilt u zoveel mogelijk de wensen respecteren van diegene die is overleden. Tegelijkertijd zijn er allerlei wetten en regels waaraan een uitvaart moet voldoen. Ook is het zaak rekening te houden met de planning en mogelijkheden van bijvoorbeeld de locatie waar de afscheidsbijeenkomst wordt gehouden.

Daarom staat Janssen Uitvaartverzorging u bij in deze moeilijke periode. Met begrip, betrokkenheid en aandacht voor uw situatie doen we ons best uw wensen te vervullen.

Daarbij houden we oog voor de kwaliteit en de betrouwbaarheid in de uitvoering. Want dankzij onze kennis en ervaring en doordat we lokaal geworteld zijn, weten wij wat de mogelijkheden en soms ook de onmogelijkheden zijn.

Verder helpen we u om van de uitvaart een echt persoonlijk afscheid te maken. Hieronder vindt u enkele ideeën.

 

  • Organiseer een samenkomst met vrienden en familie in de woning van de overledene om hem of haar te herdenken.
  • Een mooie powerpoint-presentatie met foto’s uit het leven van uw dierbare vormt een waardevolle herinnering.
  • Kleinkinderen die de kist beschilderen als een manier om het verlies een plekje te geven.
  • Zelf muziek maken tijdens de uitvaart als persoonlijk eerbetoon.
  • De lievelingskoekjes van oma bakken voor tijdens de koffietafel.
  • Het uitdelen van de lievelingssnoepjes van opa tijdens de uitvaart.

Wilt u meer weten over hoe wij ervoor zorgen dat het afscheid een unieke persoonlijke beleving wordt? Neem gerust contact met ons op.

UW VERTROUWDE UITVAARTVERZORGER VOOR PEEL EN MAAS

NEEM CONTACT OP