Memori
_

Zoveel herinneringen… Memori brengt ze samen

Direct na een overlijden voelen de meeste nabestaanden nog niet zo sterk de behoefte om tastbare herinneringen te hebben. Terwijl de herinneringen van familie, vrienden en kennissen van de overledene een groot cadeau voor de nabestaanden kunnen vormen. Maar direct na het overlijden zijn nabestaanden vaak erg bezig met het moment. Er is veel steun in de vorm van een kaartje, een bloemetje, een berichtje op Facebook of de aanwezigheid bij de uitvaart.

Maar na die eerste weken wordt het vaak stiller. In de periode die volgt wordt het grote gemis voelbaar. En juist dan worden herinneringen steeds belangrijker. Ze kunnen veel troost en kracht bieden. Ze brengen de overledene weer een beetje dichterbij. Memori maakt dit mogelijk.

Memori is een digitale plaats waar herinneringen aan iemand kunnen worden samengebracht. Deze herinneringen kunnen beeldmateriaal of teksten zijn. Ook kunnen reacties worden geplaatst en digitale kaarsjes worden aangestoken. U vindt er ook informatie over de uitvaart, zoals routebeschrijvingen en foto’s van de locaties.

UW VERTROUWDE UITVAARTVERZORGER VOOR PEEL EN MAAS

NEEM CONTACT OP