Muziek tijdens de plechtigheid
_

Een uitvaart wordt een stuk persoonlijker door zelf uitgekozen muziek. Een gevoelig klassiek stuk, een ontroerende ballade in het dialect, of toch liever een populaire hit? Of past een Avé Maria, gezongen door een dameskoor, beter? Tegenwoordig kan er veel tijdens een uitvaartplechtigheid. De keuze voor muziek zorgt tijdens een uitvaart voor een persoonlijke beleving.

Bij vrijwel alle uitvaartlocaties is het mogelijk muziek af te spelen via cd’s of mp3-bestanden die op een USB-stick staan. Dat geldt vanzelfsprekend voor de zalen in horecagelegenheden, voor de meeste kerken en ook voor de aula’s bij de crematoria. Daar kunt u zelf muziekbestanden aanleveren of een keuze maken uit de muziekboeken.

Ook live-muziek behoort in veel gevallen tot de mogelijkheden. Wanneer de uitvaartdienst in de kerk plaatsvindt, kunt u in sommige kerken via de parochie kiezen voor een koor.

Graag adviseren wij u over alle mogelijkheden die het beste passen bij uw wensen. Want zoals elk mens uniek is, zo kan ook het afscheid persoonlijk en kleurrijk worden ingevuld.

Wilt u meer weten over hoe wij dat doen? Neem gerust contact met ons op.

UW VERTROUWDE UITVAARTVERZORGER VOOR PEEL EN MAAS

NEEM CONTACT OP