Steun voor nabestaanden
_

Het verlies van een dierbare is een ingrijpende, emotionele gebeurtenis. Het rouwproces dat daarop volgt is persoonlijk, want iedereen beleeft zoiets anders en gaat er anders mee om. Het Landelijk Steunpunt Verlies is opgericht om mensen te ondersteunen bij de verwerking van een verlies. Doel is mensen de gelegenheid te geven om op eigen wijze hun verlies te dragen en in hun leven te integreren. Dat doet de LSV door laagdrempelige informatie en steun te bieden aan mensen die geconfronteerd worden met verlies van een dierbare, gezondheid, relatie of werk.

Janssen Uitvaartverzorging is aangesloten bij het Landelijk Steunpunt Verlies. Wanneer wij voor u de uitvaart mogen verzorgen, ontvangt u van ons een code. Met die code kunt u op de website van het Landelijk Steunpunt Verlies inloggen in de digitale versie van de checklist Ook werken wij samen met Consendo. Deze adviseur helpt u om de zaken weer op de rit te krijgen. Consendo begeleidt niet alleen op administratief, financieel en juridisch gebied, we ondersteunen ook in emotionele zin. U kunt Consendo zien als gids op praktisch én emotioneel gebied. Let wel: u houdt zelf de regie. Het doel is uiteindelijk dat u zelf weer uw zaken kunt regelen.

Wilt u hier meer over weten? Graag adviseren wij u over de mogelijkheden die het beste passen bij uw wensen. Want zoals elk mens uniek is, zo kan ook het afscheid persoonlijk en kleurrijk worden ingevuld.

Wilt u meer weten over hoe wij dat doen? Neem gerust contact met ons op.

UW VERTROUWDE UITVAARTVERZORGER VOOR PEEL EN MAAS

NEEM CONTACT OP