Janssen Uitvaartverzorging

Rouwcentrum & Afscheidshuis ‘Panningen’, Schout van Merwijckstraat

Rouwcentrum  & Afscheidshuis ‘Panningen’ heeft de bezoekersingang aan de Schout van Merwijckstraat (geen huisnummer) in Panningen.

In dit sfeervolle uitvaartcentrum kunt u in alle rust afscheid nemen van uw dierbare. De mooie kleurstelling, de zacht op de achtergrond klinkende muziek en de fraaie kersenkleur meubels geven een warme huiselijke uitstraling. In de centrale koffiekamer kunt u met een kop koffie nog herinneringen aan de overledene ophalen.Het rouwcentrum beschikt over twee rouwkamers. Op afspraak is er dagelijks (vanaf de dag na de dag van binnenkomst) de mogelijkheid om een afscheidsbezoek af te spreken.

Het rouwcentrum hanteert een all-in tarief van € 598,50  ongeacht het aantal ligdagen. In het rouwcentrum gelden Huisregels_ rouwcentrum_.2019

 


ingang Rouwcentrum & Afscheidshuis ‘Panningen’, Schout van Merwijckstraat

Routebeschrijving:
Op de John F. Kennedylaan is  door een duidelijke bewegwijzering de route naar de ruime parkeerplaats aangegeven. (via de Schout van der Kelenstraat en Schoutenring). Op de parkeerplaats volgt u de bordjes bij het voetpad. Het rouwcentrum is het gebouw achter omroep p & m.

foto-toegang-rouwcentrum_parkeerplaats_website  voetpad vanaf parkeerplaats.