Rouwcentrum & Afscheidshuis ‘Panningen’
_

Rouwcentrum & Afscheidshuis  ‘Panningen’, Schout van Merwijckstraat in Panningen is een sfeervol uitvaartcentrum, waar nabestaanden de gelegenheid hebben om in alle rust afscheid te nemen van hun dierbare. Rouwcentrum & Afscheidshuis ‘Panningen’ beschikt over twee rouwkamers, met een mogelijkheid om dagelijks een afscheidsbezoek af te spreken. Voor maximale privacy zult u tijdens dit rouwbezoek geen andere families tegenkomen. Dat is wel zo persoonlijk.
De rustige kleurstelling, de passende achtergrondmuziek en de fraaie meubels geven Rouwcentrum & Afscheidshuis ‘Panningen’ een warme huiselijke uitstraling. In de centrale koffiekamer kunt u met een kop koffie nog herinneringen aan de overledene ophalen. Ook een afscheidsdienst in kleine kring kan hier worden gehouden.

Verzorging
In het rouwcentrum, beheerd door de Stichting Rouwcentrum Panningen, worden alle werkzaamheden gedaan door het team van Janssen Uitvaartverzorging. Wij stellen alles in het werk om de overledene zo mooi mogelijk te maken, zodat nabestaanden persoonlijk afscheid kunnen nemen. Soms is dat lastig, bijvoorbeeld na een ernstig ongeval, maar vrijwel altijd slagen we daarin. Onze medewerkers zijn namelijk geschoold in professionele camouflage en make-up en in schedel- en aangezichtsreconstructies. Zij volgen regelmatig scholing om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Routebeschrijving
De bezoekersingang van Rouwcentrum & Afscheidshuis ‘Panningen’ is gelegen aan de Schout van Merwijckstraat (geen huisnummer) in Panningen. Er is een ruime parkeerplaats, die vanaf de John F. Kennedylaan / Willem van Hornestraat met een duidelijke bewegwijzering is aangegeven. Op de parkeerplaats volgt u de bordjes bij het voetpad. Het rouwcentrum is het gebouw links achter Omroep P&M.

Afspraken
Afspraken voor rouwbezoeken in Rouwcentrum ‘Panningen’ kunnen alleen worden gemaakt via de eigen uitvaartverzorger.

Goed om te weten

  • Rouwcentrum ‘Panningen’ hanteert een all-in tarief van € 780,00, ongeacht het aantal ligdagen, inclusief verzorging en rouwbezoek
  • Rouwcentrum ‘Panningen’ is ook beschikbaar voor andere uitvaartondernemers en ‑verzekeraars.
  • In het rouwcentrum geldt een aantal huisregels.

lees hier meer informatie

Anny Goutier-Leenders
gastvrouw rouwcentrum

BLOEMEN

Nabestaanden kunnen bloemstukken meenemen tijdens het algemeen rouwbezoek.

Bent u professioneel bloemist? Neemt u dan contact met ons op voor afspraken over bezorgmomenten.

Afspraak maken

UW VERTROUWDE UITVAARTVERZORGER VOOR PEEL EN MAAS

NEEM CONTACT OP