Uitvaartsprekers
_

Voor de invulling van de afscheidsbijeenkomst kunt u een beroep doen op een professionele uitvaartspreker of ritueelbegeleider. Dankzij de samenwerking tussen deze uitvaartspreker, u en ons wordt het afscheid heel persoonlijk.

Het beroep van uitvaartspreker is relatief nieuw. Een gediplomeerd uitvaartspreker heeft de hbo-opleiding ritueelbegeleiding afgerond. Door hun achtergrond én levenservaring zijn uitvaartsprekers zeer geïnteresseerd in de mens. Een uitvaartspreker verwerkt de verhalen van naasten tot een toespraak waarin de levensloop en kenmerken van de overledene geschetst worden. De gedachten en gevoelens van de nabestaanden krijgen in die toespraak een passende plek. Samen met u bepaalt de uitvaartspreker in een voorgesprek de inhoud van de toespraak. Daarbij kunt u ook uw wensen aangeven ten aanzien van de taal of het dialect.

Graag adviseren wij u over alle mogelijkheden die het beste passen bij uw wensen. Want zoals elk mens uniek is, zo kan ook het afscheid persoonlijk en kleurrijk worden ingevuld.

Wilt u meer weten over hoe wij dat doen? Neem gerust contact met ons op.

ONTZORGEN IN MOEILIJKE TIJDEN
-

Ieder mens wordt vroeg of laat geconfronteerd met het overlijden van een dierbare. Voor de meeste mensen is dit een intense en verdrietige ervaring. U wilt dan ook dat de uitvaart zal plaatsvinden op een passende wijze, geheel volgens de wens van de overledene en uzelf: van traditioneel klassiek en stijlvol tot modern en eigentijds.

Waarmee kan ik u helpen?

UW VERTROUWDE UITVAARTVERZORGER VOOR PEEL EN MAAS

NEEM CONTACT OP