Uitvaartsprekers
_

Voor de invulling van de afscheidsbijeenkomst kunt u een beroep doen op een professionele uitvaartspreker of ritueelbegeleider. Dankzij de samenwerking tussen deze uitvaartspreker, u en ons wordt het afscheid heel persoonlijk. Op deze pagina vindt u de uitvaartsprekers waar wij mee samenwerken.

Het beroep van uitvaartspreker is relatief nieuw. Een gediplomeerd uitvaartspreker heeft de hbo-opleiding ritueelbegeleiding afgerond. Door hun achtergrond én levenservaring zijn uitvaartsprekers zeer geïnteresseerd in de mens. Een uitvaartspreker verwerkt de verhalen van naasten tot een toespraak waarin de levensloop en kenmerken van de overledene geschetst worden. De gedachten en gevoelens van de nabestaanden krijgen in die toespraak een passende plek. Samen met u bepaalt de uitvaartspreker in een voorgesprek de inhoud van de toespraak. Daarbij kunt u ook uw wensen aangeven ten aanzien van de taal of het dialect.

Graag adviseren wij u over alle mogelijkheden die het beste passen bij uw wensen. Want zoals elk mens uniek is, zo kan ook het afscheid persoonlijk en kleurrijk worden ingevuld.

Wilt u meer weten over hoe wij dat doen? Neem gerust contact met ons op.

UW VERTROUWDE UITVAARTVERZORGER VOOR PEEL EN MAAS

NEEM CONTACT OP