Reviews op Google
_

Janssen Uitvaartverzorging Panningen
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
a. nonymus
a. nonymus
07:33 28 Aug 23
Wij zijn super tevreden met Janssen Uitvaarverzorging. Mede dankzij een zeer betrokken Henk, zijn kundige adviezen en hulpvaardige medewerkers, is het afscheid van onze dierbare ouder op een zeer fijne wijze verlopen. Nogmaals dank daarvoor!
Esther Peeters
Esther Peeters
16:56 11 Aug 23
Wij kijken met een dankbaar gevoel terug op de tijd rondom de uitvaart. Dat kwam mede door de goede zorgen van Henk Janssen. Niks was teveel, we konden alles vragen en bespreken. Hij stond altijd voor ons klaar. De uitvaart was helemaal naar onze wens.
Diana V.d. Broek
Diana V.d. Broek
11:22 28 Apr 23
Onze ervaringen waren helemaal prima.Er werd geluisterd naar onze wensen en er werden ook praktische dingen aangedragen.Hoewel ik hoop dat het nog even duurt gaan we een volgende keer zeker weer voor Janssen Uitvaartverzorging!Ook mijn moeder en zus waren zeer tevreden en delen mijn mening.
Jacqueline Rutjens
Jacqueline Rutjens
21:19 02 Nov 22
Vanaf het moment dat wij Henk Janssen hebben ingeschakeld, konden wij een beroep op hem doen. Als wij vragen hadden, dan kwam hij met een advies. Alles was bespreekbaar en de communicatie verliep prettig. In korte tijd moest er ontzettend veel geregeld worden en Henk heeft ons hierin prima begeleid. Wij hebben een goed gevoel overgehouden aan alles rondom het overlijden en de uitvaart. Dankzij Henk kunnen wij terug kijken op een waardig afscheid en dat geeft ons een heel goed gevoel! Ondanks het verdriet dat er natuurlijk is. Henk, nogmaals bedankt!Piet Nijssen en familie
Theo van den Broek
Theo van den Broek
21:27 31 Oct 22
Al diverse uitvaarten laten verzorgen door Henk Janssen.Zijn deskundigheid en perfectionisme,gecombineerd met de passie voor zijn vak zorgen ervoor dat deze altijd tot in de puntjes zijn geregeld.Hij denkt mee ,en zal er alles aan doen om de wensen van de overledene en de nabestaanden zo goed mogelijk in te vullen.Door zijn jarenlange ervaring voelt hij ook goed aan hoe om te gaan met de situatie,die toch altijd weer anders is.
franciska willems
franciska willems
11:21 30 Oct 22
Wat een man die Henk Janssen zo ontzettend warm mens .In 2018 stierf mijn vader, mensen zeiden toen vraag Henk zo gezegd zo gedaan,en jawel hoor hij deed het precies en zelf beter als we gedacht hadden, heel zijn ziel stopt deze man erin.mijn moeder zei toen als mij iets gebeurt wil ik graag ook dat Henk mijn uitvaart doet , afgelopen maand is ze van ons heen gegaan.En Henk gebeld en hij stond gelijk weer voor ons klaar,mooie gesprekken gevoerd over onze en haar wensen,Hij heeft alles weer geregeld tot een plechtig mooi en waardig afscheid.precies en zelfs nog beter na al onze en haar wensen.perfect gedaan.Op een mooie en menselijke manier doet hij dat.Je doet dat werk ook vanuit je hart.maar bij Henk is dat zelf meer dan dat hij zet er zich voor duizend procent voor in. Heel zijn ziel en waardigheid stopt hij erin om het zo mooi en waardig te laten verlopen.Heel heel erg bedankt uitvaart Janssen voor alle goede en mooie verzorging.Henk is gewoon de beste.Dankjewel HenkLieve groetjes Hans Franciska en de kinderen
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

 

Janssen Uitvaartverzorging wil graag je feedback. Post een review op Google.

 

UW VERTROUWDE UITVAARTVERZORGER VOOR PEEL EN MAAS

NEEM CONTACT OP