Reviews op Google
_

Janssen Uitvaartverzorging Panningen
5.0
Gebaseerd op 22 beoordelingen
powered by Google
Hans Janssen
Hans Janssen
09:47 15 May 24
Super begeleiding van Janssen uitvaartverzorging gehad. Zeer kundig met duidelijke meningen.
Gijs van Lier
Gijs van Lier
16:25 22 Mar 24
De voorbereiding, uitvaart in kerk en nazorg is op een correcte en professionele manier aangepakt en verlopen.Snelle communicatie en meedenken was top.
huub grommen
huub grommen
05:51 22 Mar 24
Miranda Reinders
Miranda Reinders
15:40 23 Feb 24
Enkele weken geleden hebben wij afscheid moeten nemen van onze moeder. Er moet in korte tijd, bij al je verdriet, zo veel geregeld worden. Henk Janssen heeft ons hier zeer vakkundig in bijgestaan. Geen moeite was teveel. De uitvaart was tot in de puntjes verzorgd, precies zoals wij dachten dat mam het gewild had. We hebben haar een waardig afscheid kunnen geven.Een groot compliment aan Henk en zijn medewerkers
Jac Ottenheijm
Jac Ottenheijm
20:21 16 Feb 24
Zeer tevreden met deze betrokken begrafenisondernemer, die van begin tot eind van het proces op persoonlijke wijze over alles heeft gecommuniceerd en steeds tijd wist te maken om bij herhaling langs te komen met proefdrukken van een en ander, totdat alles geheel naar onze wensen was, al had dit ons inziens soms wel wat efficiënter kunnen gebeuren. Ook de organisatie rond het kijkmoment in het rouwcentrum, de invulling van de dienst in het crematorium en het regelen van de koffietafel elders waren bij hem in vertrouwde handen. Duidelijk dat het hier gaat om een "vakman" met veel ervaring en uitgebreide contacten.
edwin janse
edwin janse
11:07 07 Dec 23
Afgelopen maand hebben wij afscheid moeten nemen van onze moeder. Net als bij het overlijden van onze vader hebben wij de uitvaart aan Janssen Uitvaartverzorging toe vertrouwd.Beide momenten van afscheid nemen waren prima verzorgd, van het eerste huisbezoek tot aan het weer thuis komen van pap en mam. Het gaf prettige manier hoe Janssen Uitvaartverzorging alles voor ons geregeld had na uitvoerig overleg, en dat alles is gegaan zoals het besproken was. Dank je wel Henk en medewerkers.Fam. Janse Kessel.
Loek Gijsen
Loek Gijsen
09:00 29 Oct 23
Goede begeleiding door Henk.Is altijd goed bereikbaar 7 dagen per week.en alles goed geregeld zoals we het wilden.
a. nonymus
a. nonymus
07:33 28 Aug 23
Wij zijn super tevreden met Janssen Uitvaarverzorging. Mede dankzij een zeer betrokken Henk, zijn kundige adviezen en hulpvaardige medewerkers, is het afscheid van onze dierbare ouder op een zeer fijne wijze verlopen. Nogmaals dank daarvoor!
Esther Peeters
Esther Peeters
16:56 11 Aug 23
Wij kijken met een dankbaar gevoel terug op de tijd rondom de uitvaart. Dat kwam mede door de goede zorgen van Henk Janssen. Niks was teveel, we konden alles vragen en bespreken. Hij stond altijd voor ons klaar. De uitvaart was helemaal naar onze wens.
Diana V.d. Broek
Diana V.d. Broek
11:22 28 Apr 23
Onze ervaringen waren helemaal prima.Er werd geluisterd naar onze wensen en er werden ook praktische dingen aangedragen.Hoewel ik hoop dat het nog even duurt gaan we een volgende keer zeker weer voor Janssen Uitvaartverzorging!Ook mijn moeder en zus waren zeer tevreden en delen mijn mening.
Jacqueline Rutjens
Jacqueline Rutjens
21:19 02 Nov 22
Vanaf het moment dat wij Henk Janssen hebben ingeschakeld, konden wij een beroep op hem doen. Als wij vragen hadden, dan kwam hij met een advies. Alles was bespreekbaar en de communicatie verliep prettig. In korte tijd moest er ontzettend veel geregeld worden en Henk heeft ons hierin prima begeleid. Wij hebben een goed gevoel overgehouden aan alles rondom het overlijden en de uitvaart. Dankzij Henk kunnen wij terug kijken op een waardig afscheid en dat geeft ons een heel goed gevoel! Ondanks het verdriet dat er natuurlijk is. Henk, nogmaals bedankt!Piet Nijssen en familie
Theo van den Broek
Theo van den Broek
21:27 31 Oct 22
Al diverse uitvaarten laten verzorgen door Henk Janssen.Zijn deskundigheid en perfectionisme,gecombineerd met de passie voor zijn vak zorgen ervoor dat deze altijd tot in de puntjes zijn geregeld.Hij denkt mee ,en zal er alles aan doen om de wensen van de overledene en de nabestaanden zo goed mogelijk in te vullen.Door zijn jarenlange ervaring voelt hij ook goed aan hoe om te gaan met de situatie,die toch altijd weer anders is.
franciska willems
franciska willems
11:21 30 Oct 22
Wat een man die Henk Janssen zo ontzettend warm mens .In 2018 stierf mijn vader, mensen zeiden toen vraag Henk zo gezegd zo gedaan,en jawel hoor hij deed het precies en zelf beter als we gedacht hadden, heel zijn ziel stopt deze man erin.mijn moeder zei toen als mij iets gebeurt wil ik graag ook dat Henk mijn uitvaart doet , afgelopen maand is ze van ons heen gegaan.En Henk gebeld en hij stond gelijk weer voor ons klaar,mooie gesprekken gevoerd over onze en haar wensen,Hij heeft alles weer geregeld tot een plechtig mooi en waardig afscheid.precies en zelfs nog beter na al onze en haar wensen.perfect gedaan.Op een mooie en menselijke manier doet hij dat.Je doet dat werk ook vanuit je hart.maar bij Henk is dat zelf meer dan dat hij zet er zich voor duizend procent voor in. Heel zijn ziel en waardigheid stopt hij erin om het zo mooi en waardig te laten verlopen.Heel heel erg bedankt uitvaart Janssen voor alle goede en mooie verzorging.Henk is gewoon de beste.Dankjewel HenkLieve groetjes Hans Franciska en de kinderen
Volgende beoordelingen
js_loader

 

Janssen Uitvaartverzorging wil graag je feedback. Post een review op Google.

 

UW VERTROUWDE UITVAARTVERZORGER VOOR PEEL EN MAAS

NEEM CONTACT OP